Izvor:
14.08.2019 u 09:01
0

TRANSVER GODINE: Evo šta Barselona nudi za Nejmara! (FOTO)

Katalonski gigant Barselona ponudio je Pari Sen Žermenu 80 miliona evra i brazilskog fudbalera Filipea Kutinja za transfer njegovog sunarodnika Nejmara da Silve.

Kako se navodi, Parižani za sada misle da takva ponuda nije dovoljna jer ne vrednuju Kutinja na 120 miliona, odnosno cifra ne iznosi traženih 200 miliona.

U ceo posao mogao bi da bude ubačen i hrvatski vezista iz Barselone Ivan Rakitić i sigurno je da je velikan sa Nou Kampa neće olako odustati, posebno jer je PSŽ spreman da se odrekne nezadovoljnog Nejmara.

Nejmar je pre samo dve godine napustio Barselonu kada je PSŽ aktivirao otkupnu klauzulu od čak 222 miliona evra, što je rekord u istoriji fudbala.

Interesovanje za Nejmara pokazao je i Real Madrid, ali je Barselona u prednosti jer je kraljevski klub ovog leta već potrošio preko 300 miliona evra za pojačanja, među kojima je i srpski golgeter Luka Jović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter