Izvor:
15.08.2019 u 14:38
0

STIŽE POJAČANJE IZ PRIMERE: Mateo Garsija blizu dolaska u Zvezdu!

Prvak Srbije nastoji da se pojača pre plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Argentinski internacionalac Mateo Garsija (22), član španskog drugoligaša Las Palmasa, na vrhu je liste želja Crvene zvezde, nakon što je eliminacijom Kopenhagena obezbeđen nastup u grupnoj fazi nekog od evrotakmičenja.

Prioritet crveno-belih je jačanje krilnih pozicija, a Garsija kao brzonogi fudbaler koji deluje po levoj strani terena potpuno odgovara traženom profilu.

Ponikao je u argentinskom Institutu, pa došao u Las Palmas pre tri godine.

Za klub sa Kanarskih ostrva igrao je samo u prvoj sezoni (2016/17), drugu je proveo na pozajmicama u Osasuni i Alkorkonu, a treću u Arisu, gde je na 30 utakmica grčkog prvenstva 2018/19 dao 10 golova.

Kao član Las Palmasa upisao je dva pogotka na 19 nastupa u Primeri, kao i dva u takmičenju za Kup kralja.

Ugovor ga za sadašnji klub veže do leta 2020.

Ako bi crveno-beli angažovali i licencirali Garsiju do ponedeljka uveče, on bi imao pravo nastupa u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa. Prvi meč u Bernu zakazan je za sredu 21. avgust.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter