Izvor:
15.08.2019 u 16:16
0

KOMPLETIRA SE SASTAV ARSENALA: Ozil i Kolašinac ponovo u timu Arsenala!

Menadžer "tobdžija" uveren da su iskusni starteri njegovog tima sa psihološke strane spremni da zaigraju za vikend.

Pozitivna vest iz Londona.

Mesut Ozil i Sead Kolašinac ponovo treniraju sa ostatkom ekipe, nakon što su iz bezbednosnih razloga bili sklonjeni zbog napada jedne bande i pretnji koje su usledile nakon toga…

Poznati dvojac se priključio ostatku ekipe, nakon što je, iz bezbednosnih razloga nakon napada nožem na njih dvojicu, odlučeno da ne putuju na gostovanje Njukaslu.

Unai Emeri, menadžer Arsenala, rekao je da je sto odsto siguran da su Kolašinac i Ozil mentalno spremni da u subotu igraju protiv Barnlija.

"U utorak su se vratili treninzima sa ostatkom ekipe. Ozil je malo bolestan, pa nije juče trenirao. Svaki trening nam daje nove informacije, a s njima dobijamo različite mogućnosti. Naravno da sam zadovoljan što su ponovo s nama. Ukoliko budu trenirali normalno u kontinuitetu, doneću odluku i najbolje rešenje u datom trenutku. Svakako je pozitivno što su sada s nama", rekao je za britanske medije.

Utakmica drugog kola Premijer lige između Arsenala i Barnlija zakazana je za subotu od 13:30 časova.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter