Izvor:
17.08.2019 u 09:01
0

MILOŠ VAZURA O PRELAZNOM ROKU: Biće još pojačanja!

Generalni direktor crno-belih potvrdio da klub pregovara sa nekoliko igrača. Veruje i da će UEFA prihvatiti žalbu kluba iz Humske i da bi Partizan mogao da dočeka Molde sa navijačima

Partizan planira da u finišu prelaznog roka dovede još neke igrače.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura naveo je da to neće biti nekakva „bombastična imena“, ali da se pregovara sa nekolicinom fudbalera.

– Moguće je da ćemo dovesti neka pojačanja. Pregovaramo sa nekim igračima. Znaćemo sve uskoro, moramo brzo da reagujemo što se tiče dolazaka. A što se tiče odlazaka, neće ih biti dok traje Evropa, a verovatno ni posle toga. Radićemo na tome da angažujemo pojačanje već za Molde, pregovaraćemo i pokušati da pronađemo način da stigne što pre – izjavio je Vazura.

Biće to igrači koji će brzo moći da se uklope u tim.

– Bombi' nema, želimo pojačanje koje bismo mogli što pre da uklopimo. Svaki naš igrač je za nas 'bomba', mi imamo njih i oni imaju nas. Ponašamo se kao porodica, tako i živimo, imamo razumevanja, i kada nije bilo plata i sada kada ih ima. Ako tako nastavimo kao porodica, biće dobro i za klub i za igrače i za navijače – poručio je čelnik Partizana.

On je rekao i da je klub uložio žalbu na odluku UEFA o igranju dva meča bez publike i da očekuje da će ona biti uvažena, pa da bi Partizan mogao da dočeka Molde u prvom meču plej-ofa Lige Evrope sa navijačima u Beogradu, 22. avgusta.

– Poslali smo žalbu, i očekujemo da UEFA reaguje, jer stvarno mislim da smo preoštro kažnjeni. Verujemo u smanjenje kazne, možda čak i da možemo da dočekamo Molde pred našim navijačima. Ljudi iz Malatije su nam rekli da su spremni da svedoče i kažu šta je zapravo bilo na toj utakmici, žele da učestvuju u procesu. Nema puno vremena, nadamo se da će UEFA brzo reagovati, kao što je bio slučaj sa kaznom. Još uvek ima šanse i znaćemo u naredna dva dana kakva je situacija – rekao je Miloš Vazura.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter