Izvor:
17.08.2019 u 09:20
0

ISKUSNI GOLGETER VERAN VUČICI: Džeko u Romi do 2022. godine!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine produžio je ugovor sa "vučicom".

Dugo je trajala saga oko odlaska ili ostanka Edina Džeka na "Olimpiku", a u petak uveče je napokon stavljena tačka na ovu dilemu.

Džeko je produžio ugovor i ostaće u "večnom gradu" bar do 2022. godine.

Tokom celog prelaznog roka, Džeka su brojni mediji selili od jednog kluba do drugog, najčešće ga povezujući sa Interom. Ipak, nakon potpisivanja novog, trogodišnjeg ugovora, njegov odlazak je samo u domenu teorije.

Popularni "Dijamant" (sada već u 34. godini!), tamnocrveni dres je prvi put obukao leta 2015, kada je stigao iz Mančester sitija, inicijalno na pozajmicu.

Na 137 nastupa u Seriji A dao je 62 gola, što znači da je bio efikasniji nego u Premijer ligi (130/50), ali ne kao u Bundes ligi (111/66).

Možda i važniji podatak, kada se priča o Džekovoj karijeri, jeste taj da je sa Mančester sitijem i Volfsburgom osvojio titulu prvaka države, dok sa Romom to, za sada, nije uspeo.

Tim Paula Fonseke, dovedenog iz Šahtjora, novu sezonu počeće 25. avgusta protiv Đenove na svom stadionu.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter