Izvor:
17.08.2019 u 09:33
0

DIRLJIV GEST: Navijači Vitesea odali počast Dejanu Čuroviću!

Navijači Vitesea odali poslednji pozdrav bivšem asu Dejanu Čuroviću, koji je nedavno preminuo.

Navijači i uprava Vitesea nikada neće zaboraviti svog nekadašnjeg asa Dejana Čurovića, koji je za taj klub nastupao od 1994. do 2000. godine.

Holanđani su na meču protiv Cvolea (3:0) odali poslednji pozdrav bivšem igraču, koji je preminuo prošle nedelje u 52. godini.

Minutom ćutanja oprostili su se od srpskog fudbalera pre meča, a onda su isto učinili i u 14. minutu meča. Izabrali su da prekinu meč u tom trenutku zbog toga što je na dresu nosio broj 14.

Na tribinama stadiona stajale su poruke za Čurovića, uz njegove fotografije, a isticala se ona na kojoj je pisalo "Ti si superzvezda u raju".

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter