Izvor:
18.08.2019 u 15:31
0

FRANCUZ NE ŽELI U PENZIJU: Riberi nastavlja karijeru!

Francuskog veterana menadžer nudi na sve strane. Prilično je sigurno da će potpisati za klub iz zemlje u kojoj do sada nije igrao…

Proletos je u Bajernu istekom ugovora Arjena Robena i Franka Riberija završena jedna era trofejnog nemačkog kluba.

Holanđanin je sa "Alijanc arene" otišao posle 10 godina i ubrzo proglasio kraj karijere, jer mu povrede više ne dozvoljavaju da igra na visokom nivou, dok je Francuz posle 12 godina u crvenom dresu postao slobodan agent.

Riberi je tokom leta povezivan sa odlaskom u Australiju, Katar i SAD, dok su se "iz daleka" interesovali Arsenal i Ajntraht.

Poslednjih dana bilo je govora da je ponuđen Evertonu, čijem vlasniku Farhadu Moširiju bi imponovalo da u klubu ima tako slavnog igrača, međutim, "karamele" su na krilnim pozicijama više nego dobro popunjene, pa je taj transfer malo verovatan.

Među zainteresovanima se pominju dva moskovska kluba, Spartak i Dinamo, dok "Skaj sport Italija" tvrdi da je Riberi najbliži potpisivanju ugovora sa Fiorentinom!

Tamo bi postao saigrač mladih srpskih internacionalaca Nikole Milenkovića, Dušana Vlahovića i Alekse Terzića, a dobio bi i priliku da se prvi put oproba u Seriji A, budući da je čitavu karijeru proveo u Francuskoj i Bajernu, uz izuzetak šestomesečnog boravka u Galatasaraju 2005. godine.

Za Bavarce je na 425 zvaničnih mečeva dao 124 gola i zabeležio 182 asistencije.

Jedini je igrač u istoriji Bundes lige sa devet titula prvaka.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter