Izvor:
20.08.2019 u 09:20
0

„KRALJEVSKOM KLUBU“ NE TREBA POJAČANJE: Real Madrid spreman za novu sezonu! (FOTO)

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.

– Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam nova pojačanja – rekao je Marselo.

Real je prošlog vikenda u Primeri startovao pobedom protiv Selte (3:1), a bek "kraljevskog tima" govorio je i o kritikama na račun njegove igre.

– Navikao sam na kritike o mojim nastupima još od kako sam stigao u klub. Uvek je tako, a ja znam kada dobro igram, a kada ne. Znam da treba mnogo da radim da bi se vratio na svoj najbolji nivo – zaključio je Marselo.

Madriđani su do sada u letnjem prelaznom roku potrošli 300 milione evra na nove igrače.

Izvor: Tanjug
Foto: fcbayern.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter