Izvor:
24.10.2016 u 17:01
0

KAKAV GUBITNIK: Ovo je najmalerozniji igrač na svetu

Neko je za njega jednom rekao: engleski Ćavi!

Danas mu se ista ta Engleska smeje, pokazuje prstom u pravcu Džeka Rodvela (25) i podrugljivo govori:
Kakav gubitnik“.

Mora biti da su ovi koji sad tako pričaju u pravu, jer jer vezista Sanderlenda definitivno najmalerozniji igrač na Ostrvu. Možda i na splaneti. Preciznije, fudbaler kog nijedan trener ne bi poželeo. Razlog leži u činjenici da su prošle TRI GODINE I PET MESECI kad je poslednji put počeo utakmicu Premijer lige u kojoj je njegov tim na kraju slavio, a da je on bio na terenu.

Još preciznije: 1.241 dan.

Taj poslednji meč odigrao je 7. maja 2013, u vreme kad je Džek Rodvel još bio član Mančester Sitija i kad su mnogi Britanci gajili nadu da bi mogao da izraste u ozbiljnog igrača. Tog dana ekipa Roberta Mančinija savladala je Vest Bromvič Albion pogotkomEdina Džeka (1:0), a Rodvel odigrao 76 minuta pre nego što je mesto na terenu prepustioMajkonu. Teško da je i on sam mogao da pretpostavi da će svaki sledeći put kad počne meč napuštati stadion pognute glave.

Sa njim u prvih 11 Crne mačke ne znaju ama baš ništa. U prvoj sezoni na Sent Mericu skupio je 23 utakmice (15 kao starter), u drugoj 22 (11 od početka) – uz napomenu da je imao i tu nesreću da se povredi u 15. minutu susreta sa Mančester junajtedom (2:1), ali ga nije dočekao kao pobednik – da bi od početka ove sezone odigrao šest mečeva i naravno da nijednom nije slavio, jer ni sam Sanderlend ne zna kako to izgleda, pa se nalazi zakucan za dno tabele.

Ukupno: 32 utakmice za Sanderlend u Premijer ligi, 17 poraza i 15 remija.

Šta reći osim da je dečko pravi maler i da bi, možda, trener Dejvid Mojes (pod uslovom da se zadrži na klupi) mogao da razmisli da počne utakmice bez Džeka Rodvela.

Mocartsport.rs
Foto: safc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter