Izvor:
08.05.2016 u 21:54
0

FUDBALSKI SPEKTAKL: Šampioni Srbije i Grčke večeras će odmeriti snage!

Fudbalski klub Crvena zvezda dočekao je ekipu Olimpijakosa sa kojom danas od 19 časova igra prijateljsku utakmicu.

Najušpešniji grčki fudbalski klub odmah po sletanju dočekali su navijači i predstavnici Crvene zvezde.

Priliku da zaigra na stadionu svog voljenog kluba, posle tri godine, dobiće Luka Milovojević.

Mnogo je emocija trenutno prisutno kod mene. Očekujem odličnu atmosferu, pun stadion i siguran sam da će navijanje biti fenomenalno. Drago mi je što oba kluba slave titulu i presrećan sam što ću posle dužeg vremena ponovo zaigrati na Marakani. Jedva čekam da utakmica počne – rekao je Milivojević.

Saša Zdjelar je još jedan srpski igrač koji brani boje grčkog kluba.

Luka i ja smo saigračima dosta pričali o klubu i o Srbiji tako da oni znaju kakvi atmosferu mogu da očekuju i oduševljeni su onim što su čuli do sada. Obe ekipe će igrati u punom sastavu tako da će ovo biti pravo odmeravanje snaga. Navijači oba kluba su širom sveta poznati po odličnoj atmosferi koju prave i nema razloga da i danas ne bude tako – poručio je Zdjelar.

Ovo je druga prijateljska utakmica dva bratska kluba koja se igra u Beogradu. Na stadionu „Rajko Mitić“ sve je spremno za spektakl i uživanje u pravom fudbalskom ambijentu.

Izvor: Zvanični sajt FK CZV
Foto: Twitter/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter