Izvor:
24.10.2016 u 21:03
0

STROGA KAZNA: Zatvor za bivšeg kapitena Zvezde

Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Nikoli Mijailoviću (34) uslovnu osudu od osam meseci zatvora i novčanu kaznu od 150.000 dinara zbog nelegalne gradnje akva parka na Adi Ciganlij.

Zatvorska kazna neće biti izvršena ukoliko Mijailović u roku od dvije godine ne ponovi krivično delo. Mijailović kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu na današnju presudu.

Njega tužilaštvo tereti za krivično delo građenje bez građevinske dozvole. Mijailović je tokom suđenja negirao krivicu tvrdeći da mu je posao potpuno legalan.

On je bio uhapšen 18. avgusta, a dve nedlje kasnije tužilaštvo je sudu dostavilo optužni priedlog protiv njega, nakon čega je i pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

U izjavama beogradskim listovima, Mijailović je tvrdio da je u akva park na Adi ciganliji uložio milion evra i da uredno plaća 20.000 evra mesečno za zakup. Gradilište se nalazi na makiškoj strani, neposredno iza parkinga, na površini od 4.000 kvadratnih metara.

Nezavisne.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter