Izvor:
08.09.2019 u 13:14
0

SRBIJA BEZ JOVIĆA PROTIV LUKSEMBURGA : Fudbaler neće biti na raspolaganju Ljubiši Tumbakoviću!

Reprezentativac Srbije i fudbaler Real Madrida Luka Jović zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Ljubiši Tumbakoviću za meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Luksemburga.

Kako je saopštio Fudbalski savez Srbije (FS S), Jović je sinoć na utakmici protiv Portugalije obnovio povredu sa kojom je došaao na pripreme reprezentacije.

– Posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrđeno je da neće biti u mogucnosti da nastavi pripreme i da igra u meču protiv Luksemburga – navodi se u saopšetnju FSS.

Fudbaleri Srbije sinoć su izgubili od Portugalije 4.2, a u utorak gostuju selekciji Luksemburga u nastavku kvalifikacija za EP.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter