Izvor:
26.10.2016 u 15:26
0

Diler: Bivši fudbaler Vojvodine u zatvoru

Bivši brazilski fudbaler, nekadašnji štoper Borusije iz Menhengladbaha i novosadske Vojvodine, Marselo Pleč, nije se izvukao! Štaviše, za trogovinu marihuanom dobio je devet godina i dva meseca strogog zatvora, presudio je sud u Brazilu.

Podsetimo, Pleč je priveden je od strane specijalnih snaga brazilske vojne policije u gradu Toledo u prepublici Parani sa blizu 800 kilograma droge. Sve to dogodilo se još pre nekoliko meseci, ali priča je na videlo isplivala pre nekoliko dana, uoči presude. Pleč je inače živeo i radio na jednoj farmi u Toledu gde se bavio uzgojem svinja, međutim, to je očigledno bila samo varka, maska za pravi, mnogo unosniji biznis.

Brazilski defanzivac proslavio je u dresu Borusije za koju je igrao između 1999. i 2005. Zabeležio je blizu 150 utakmica ta taj klub pre nego što je prešao u Kajzerslautern. Posle toga bio je na Kipru, u Grčkoj, da bi sezonu 2009/10. proveo u našoj Vojvodini.

Pleč trenutno ima 40 godina i na slobodi bi trebalo da se nađe nešto pre 50. rođendana. Mada, uz dobro vladanje, možda i dosta ranije.

Mocartsport
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter