Izvor:
14.09.2019 u 07:32
0

FUDBALERI VOJVODINE ODNELI POBEDU U NIŠU: Nadigrali su ekipu RADNIČKOG sa 2:1 !

Fudbaleri Vojvodine pobedili su sinoć u Nišu ekipu Radničkog sa 2:1 (1:1) posle preokreta u osmom kolu Superlige.

Domaćin je poveo golom Mihajlovića u 9. minutu, dok su golove za Novosađane postigli Matić u 33.minutu i Devetak u 77. minutu.

Meč u Nišu obeležio je i isključenje trenera Vojvodine Nenada Latovića, koji tokom meča imao verbalni duel s trenerom domaćih Miloradom Kosanovićem pred kraj prvog poluvremena.

Zbog toga je dobio žuti karton, a nakon povratka na teren, Lalatović je ušao u raspravu i s navijačima na Čairu, a zbog burne reakcije sudija Novak Simović ga je isključio.

Na društvenim mrežama pojavio se video incidenta sa početka drugog dela igre kada se Lalatović obraća nekome sa tribina stadiona na Čairu rečima:

– Ovoga mi krsta, ovoga mi krsta, svaku nameštenu utakmicu – sve ću reći! – urlao je Lalatović.

Pogledajte taj detalj, istina ne čuje se Lalatovićev glas, ali se sa usana jasno može pročitati poruka koju je poslao.

kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter