Izvor:
26.10.2016 u 17:24
0

Ubija kako brani: Mediji ga prozivaju, navijači odaju priznanje

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih medija nakon što je u susretu sa Kardifom nehotice povredio napadača protivničkog tima Rikija Lamberta.

Srpski reprezentativac je pred kraj prvog poluvremena, prilikom jedne od intervencija, naneo Rikiju Lambertu ozbiljnu posekotinu na kolenu zbog čega je posle utakmice reagovao i menadžer Kardifa Nil Vornok.

Sa druge strane Vladimir Stojković je u utorak dobio priznanje od navijača Notingema koji su ga ocenili kao najboljeg igrača u oktobru. Klub je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je Vladimir Stojković od strane navijača izabran za najboljeg fudbalera ovog tima, za mesec oktobar!

Zanimljiv je i način na koji u Notingemu dodeljuju ovo priznanje. Klub je izabrao jednog od navijača i pružili mu priliku da se upozna sa srpskim reprezentativcem kao i da mu zvanično uruči ovo priznanje. Dejvid Hobson bio je srećne ruke i sa sobom je poveo šestogodišnjeg unuka Nou, sa kojim se Stojković fotografisao za uspomenu.

Kurir
Foto: Twitter/ Nottingham Forest FC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter