Izvor:
27.10.2016 u 00:07
0

Zvezda se mučila, ali prošla: BSK slomljen tek u poslednjih dvadesetak minuta!

Fudbaleri Crvene zvezde, uz dosta muke, pobedili su večeras drugoligaša BSK iz Borče sa 3:0 (0:0) i otišli u četvrtfinale Kupa Srbije.

Aktuelni prvak i lider Superlige više od sat vremena nije mogao da probije bedem BSK-a kada je Slavoljub Srnić jedan odbitak od stative prosledio u mrežu.

Nekoliko minuta kasnije strelac je bio i Ugo Vijeira, da bi u finišu rezervista Petar Orlandić iz penala stavio tačku na slabu predstavu na skoro praznom stadionu Rajko Mitić.

Trener Miodrag Božović odlučio je da "promeša" tim i ukaže šansu pojedincima sa manjom minutažom u dosadašnjem toku sezone, dobru partiju pružio je Andrija Luković, ali nije imao sreće da postigne gol jer je dva puta pogodio stativu.

Crvena zvezda je ovom pobedom srušila loš niz u Kupu, pošto je posle četiri godine uspela da prođe među osam najboljih u tom takmičenju.

Večeras se od 17 sati u preostalim utakmicama osmine finala Kupa sastaju: Novi Pazar – Vojvodina, Mladost – Rad i Radnik – Sloboda.

Rezultati i strelci:

Crvena zvezda – BSK Borča 3:0 (Srnić 68, Vijeira 70, Orlandić 88 penal)

Čukarički – Javor 1:0 (Ožegović 19)

Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 1:0 (Stojanović 19)

Jagodina – Borac Čačak 1:1 penali 4:5 (Lazović 26 – Tijago 50)

Juče:

Žarkovo – Partizan 0:2 (Božinov 48, 71)

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter