Izvor:
18.09.2019 u 21:07
0

LIGA ŠAMPIONA: PSŽ nadigrao Real Madrid!

Fudbaleri Pari Sen Žermena sa 3:0 pobedili su Real Madrid, dok je Juventus remizirao sa Atletiko Madridom, 2:2.

Sjajna fudbalska predstava u Ligi šampiona širom Evrope, a prvih 45 minuta na "Parku prinčeva" nijednog gledaoca nije ostavilo ravnodušnim.

Nekadašnji as Real Madrida Anhel di Marija je doveo PSŽ u vođstvo već u 14. minutu utakmice, ali je tome prethodila interesantna situacija, pošto je u jedanaestercu Militao igrao rukom, ali sudije su ostale neme.

Nedugo potom je Anhel di Marija tukao svojom levicom van kaznenog prostora, a njegov projektil je završio u mreži Real Madrida što je značilo da domaćin ima prednost od 2:0 i navijači su itekako imali šta da slave.

Već u narednom napadu, videli smo odgovor Madriđana, kada je Geret Bejl postigao prelep pogodak, ali ga je prethodno lopta pogodila u ruku. Pogodak je poništen, iako je jasno da Bejl nije imao namere, kao ni da lopta nije promenila smer kretanja.

U drugom poluvremenu je u igru ušao i Luka Jović, on je u 70. minutu utakmice zamenio Hamesa Rodrigesa, dok je Edena Azara zamenio Lukas Vaskes.

Nedugo posle ovih promena, Real Madrid stiže do pogotka, pošto je Karim Benzema pokupio loptu u šesnaestercu i po zemlji je poslao pravo u mrežu Parižana, ali je taj pogodak poništen pošto se iz ofsajda aktivirao Lukas Vaskes.

Pred kraj susreta videli čarke pošto se Anhel di Marija prilično naljutio na Vinisijusa posle jednog malo oštrijeg starta.

U samoj završnici utakmice, PSŽ je postigao i treći pogodak, kada je Menije u kontra napadu ubacio loptu u nebranjeni deo mreže.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter