Izvor:
27.10.2016 u 17:33
0

Huligani divljaju: Razbijali glave, tukli redare

Britanska policija uhapsila je sedmoricu huligana zbog tuče navijača Vest Hema i Čelsija na tribinama Olimpijskog stadiona u Londonu.

Iako je postojala tampon zona između dve strane navijača i obezbeđenje bilo veliko, letele su stolice i tvrdi predmeti, zbog čega je bilo nekoliko povređenih.

U pokušaju da dođu jedni do drugih i obračunaju se naišli su na redare, pa su se potukli s njima. Ubrzo zatim intervenisala je policija.

Međutim, bilo je povređenih, čak i razbijenih glava.

Lokalna policija saopštila je da je bilo nasilja pre, za vreme i posle utakmice, koja je završena pobedom Vest Hema 2:1 u Liga Kupu, kao i da nastavlja istragu jer će biti još hapšenja.

Vest Hem je osudio ponašanje dela svojih navijača, kojima su ove sezone već napravili dva incidenta na mečevima sa Votfordom i Midlsbrom.

Navijači Vest Hema i Čelsija, ljutih londonskih rivala, imaju dugu istoriju sukoba.

Ttanjug
Foto: Twitter/BBC News (World)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter