Izvor:
22.09.2019 u 08:09
0

DANAS JE DERBI! Očekuje nas spektakal u Humskoj!

Večiti beogradski rivali se sastaju u prvom derbiju ove sezone, od 18.00 na stadionu u Humskoj 1.

Partizan i Crvena zvezda u 161. susret ulaze posle prvih odigranih rundi u evropskim takmičenjima.

Izabranici trenera Sava Miloševića su u Beogradu remizirali sa AZ Alkmarom (2:2), dok su komšije iz Ljutice Bogdana poražene u Minhenu od Bajerna (3:0).

Od početka sezone Crvena zvezda je neporažena i zabeležila je šest pobeda u šest odigranih mečeva.

I Partizan ima tri utakmice manje u odnosu na ostatak učesnika Linglong Superlige, a dosad je upisao četiri pobede i dva remija.

U deveto kolo Zvezda ulazi kao četvrtoplasirana, dok su "crno-beli" trenutno na šestoj poziciji.

"Očekivanja su najveća, želimo dobar rezultat ako želimo da ostanemo u trci za titulu. Biće jako teško doći do pobede, ali igramo kod kuće, gde smo igrali dobro ove sezone. Ako uspemo da ponovimo partije, možemo da se nadamo uspehu. Ne očekujem ofanzivnu Zvezdu, iz toga proizilazi da ćemo mi morati da budemo ofanzivni. Više smo opredeljeni tako, igramo na gol više, ne možemo da menjamo mentalitet. Volimo da napadamo, ali biće potrebna i dobra odbrana, uz dozu rizika. Medutim, nećemo grlom u jagode i da budemo naivni", rekao je Milošević.

Njegov kolega Vladan Milojević je istakao da u derbiju nema favorita.

"Na njima ne postoji ni prednost domaćeg terena. Nema veze ni ko ima bodovnu prednost. Prestiž je ovde najbitniji. Inače, utakmica je prvenstvena, donosi samo tri boda, nije Kup pa da odlučuje o trofeju. Derbi je specifična utakmica, u kojoj se svaki dobar potez meri puta 10, a tako i loš. Nije isto kada igrač napravi grešku u bilo kojoj drugoj utakmici, u ovoj je sve pod većom lupom. Na kraju krajeva, tu postajete igrač, pokazujete veličinu i kakvo samopouzadnje imate da igrate takve utakmice", kazao je Milojević.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter