Izvor:
24.09.2019 u 12:53
0

JAVOR IVANJICA: Očekuje nas teška i zahtevna utakmica!

Pomoćni trener fudbalera Javora Milovan Milović rekao je da tim iz Ivanjice očekuje težak duel sa ekipom Partizana u zaostalom meču Superlige.

Beogradski crno-beli u Ivanjicu dolaze u dobrom raspoloženju, nakon pobede u derbiju.

– Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram da spomenem da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom. On se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vodjen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu – rekao je Milović na konferenciji za medije.

On je istakao i da će crno-beli u Ivanjici doći da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija.

– Za ovakve utakmice nije potrebna posebna motivacija, mečevi protiv velikog kluba za svakog igrača predstavljaju izazov. Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i skrece pažnja na sebe. Spremićemo se maksimalno, motivisano – dodao je Milović.

Novinare je interesovalo da li će možda Nikola Milošević dobiti priliku da debituje protiv ekipe koju sa klupe predvodi njegov otac.

– Nikola je momak koji je došao kod nas pred sam kraj priprema. Možda dobije šansu. Ozbiljno se spremamo, gledali smo utakmice Partizana. Vidi se da rade sjajan posao i pripremaju svaku utakmicu jako ozbiljno. Ceo stručni štab oko Miloševića čine ljudi iz struke i siguran sam da nas neće potceniti. Da li će i ko debitovati, šef će odlučiti – zaključio je Milović.

Meč između fudbalera Javora i Partizana igra se u sredu od 17 sati u Ivanjici.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter