Izvor:
25.09.2019 u 12:27
0

BIBRAS NATHO: Biću spreman za sledeću utakmicu!

Fudbaler Partizana Bibras Natho je rekao da mu se prvi put u karijeri desilo da zbog povrede mora da napusti teren tokom utakmice.

Lucidni kapiten izraelske reprezentacije je napustio 161. "večiti derbi" pošto je dobio nezgodan udarac.

– Zaista je bilo posebno, još kada pobedite je mnogo bolje. Atmosfera je bila fantastična, ali je najvažnije da smo pobedili i to je dobra stvar – rekao je Natho.

On je zbog povrede morao ranije da napusti teren.

– U životu nikada ne bih izašao sa terena, a da ostavim saigrače… Nikada mi se nije desilo dosad da izađem zbog povrede. Nisam to hteo ni sada, želeo sam da pomognem saigračima do kraja, ali sam dobio udarac u nogu. Nije ozbiljno, biću spreman za sledeću utakmicu – dodao je Natho.

Njegov prijatelj Zoran Tošić je postigao gol za Partizan, pošto je ušao sa klupe.

– Bio sam srećan zbog njega. Rekao mi je da mu je to bio prvi gol u derbiju. Važan je to gol za sve, nas, kao i Sumin pogodak. To je velika pobeda za sve nas – naveo je Natho.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter