Izvor:
28.10.2016 u 18:13
0

Bruka: Ovako je Mančester ponizio najpoznatijeg srpskog zeta

Junajted se ogrešio o Nemca, a uz to se i obrukao jer je izostavio još jedan važan detalj na timskoj fotografiji.

Žoze Murinjo ne želi Bastijana Švajnštajgera u svom timu tako da je Nemac završio svoj boravak na "Old Trafordu" kada je u opitanju igranje na utakmicama, ali ovo je već preterivanje.

Na timskoj fotografiji na kojoj se nalaze svi članovi seniorskog tima bez obzira na to da li igraju ili ne, opet nema bivšeg kapitena nemačke reprezentacije.

S druge strane recimo ima nekih fudbalera koji takođe kao i Bastian nisu ni blizu Murinjovih planova i više na tribinama poput Matea Darmijana, Fila Džounsa, Tima Fosu-Mensaha.

Takvo postupanje prema mužu Ane Ivanović razljutilo je i navijače na društvenim mrežama koji bez obzira na sve smatraju da bi Švajni morao da bude na ovoj fotografiji, jer je i zvanično deo tima.

Ali to nije sve u čemu se Mančester junajted obrukao na fotografiji. Običaj je da se na njoj nađu trofeji koje je klub osvojio prethodne sezone, a oni nisu stavili onaj najveći. Naime nigde nema pehara FA kupa, već je tu samo "Komjuniti šild".

Espreso.rs
Foto: Twitter/Rahul Singh

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter