Izvor:
26.09.2019 u 08:17
0

DEGENEK – STRELAC PRVOG GOLA PROTIV VOŽDOVCA: „Na kraju se gleda samo titula!“

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da je pobeda nad Voždovcem (3:1) podigla ekipu nakon poraza u večitom derbiju od Partizana (2:0).

Degenek, strelac prvog gola na "krovu", istakao je da su izabranici Vladana Milojevića pokazali jak karakter.

"Izdigli smo se nakon poraza koji smo doživeli pre četiri dana. Uspeli smo da dođemo do prvog mesta, iako imamo meč manje, što je veoma bitno, jer na kraju se ne gleda ko je koju utakmicu izgubio, već ko je osvojio titulu", rekao je Degenek za klupski sajt.

On je dodao da mu je veoma drago zbog igre protiv Voždovca.

"Nastavićemo da dokazujemo iz utakmice u utakmicu koliko smo gladni uspeha i titule, a to može da se vidi iz našeg pristupa na ovom meču".

Pogodak australijskog reprezentativaca, na asistenciju kapitena Marka Marina, pokrenuo je Zvezdu ka tri boda.

"Stalno govorim da nije bitno ko je dao gol, uvek je važnije da pobedimo. Drago mi je što sam postigao pogodak za vođstvo, čime je utakmica krenula u pravom smeru. Započeli smo i završili utakmicu na najbolji način", zaključio je on.

Crvena zvezda naredni meč u Superligi igra protiv Mačve u Šapcu u subotu.

Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter