Izvor:
29.10.2016 u 02:19
0

Evropski velikani se otimaju o fudbalera Partizana: Totalni preokret, nova destinacija najverovatnije mu je…

Velika je potražnja za mladim srpskim reprezentativcem i fudbalerom Partizana, Nemanjom Mihajlović. Da je talentovani igrač na ceni, najbolje pokazuje najnoviji preokret.

Naime, iako je Anderleht poslao veoma ozbiljnu ponudu, i Mihajlović je već bio viđen kao njihovo pojačanje, dogodila se velika promena. U igru su ušli i Real Sosijedad, ali i Klub Briž.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla HappyTv, Mihajlović će najverovatnije završiti u Klub Brižu. Imajući u vidu, da je i sa Anderlehtom bila već završena stvar, moguće je da drugi klubovi pojačaju ponude i izbace Briž iz igre. Ali, skoro pa sigurno je da je naredna destinacija Partizanovog krila – Belgija.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter