Izvor:
09.10.2019 u 10:20
0

PRIŠTINA ZABRANILA KUP UTAKMICU: Fudbaleri i rukovodstvo Crvene zvezde se vraćaju u Beograd!

Fudbalski klub Trepča saopštio je da je otkazana utakmica Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom jer je tako odlučio Fudbalski savez Kosova.

Navijače Crvene zvezde policija je zaustavila ispred Raške, a sa granice su vraćeni i fudbaleri i rukovodstvo kluba – kako je rečeno, tako je odlučila policija Kosova.

Utakmica je trebalo da se odigra u okviru Kupa Srbije, od 14.00. Nezvanično, utakmica bi trebalo da bude odigrana u četvrtak u Staroj Pazovi.

Stigli su navijači iz Srbije i sa KiM na granicu – počeli su zajedno da pevaju navijačke i patriotske pesme o KiM, Orahovcu, Zvezdi…

Ekspedicija crveno-belih vratiće se u Beograd.

Izvor: SportKlub
Foto: N1 info

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter