Izvor:
09.10.2019 u 12:39
0

PREDSEDNIK ZVEZDE EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Ovo je šamar Svetskoj fudbalskoj asocijaciji! (VIDEO)

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović ekskluzivno za Happy portal otkriva zašto je ekspediciji crveno-belih, koja je putovala na gostovanje u Kosovsku Mitrovicu povodom utakmice Kupa Srbije protiv Trepče, zabranjen ulazak na administrativnom prelazu Jarinje. Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana smatra da je ovo šamar svetskim fudbalskim organizacijama koje su dale preporuku da se utakmica odigra.

– Ono što je bitno reći jeste da je Crvena zvezda po fudbalskim propisima izvukla za protivnika u Kupu Trepču i sve je odradila kako fudbalski propisi predviđaju. Za odigravanje te utakmice dobijena je i preporuka od organizacije UEFA i FIFA da se može odigrati. Shodno tome, ekipa se uputila i prema predviđenim pravilima došla do administrativne linije na kojoj je, odlukom FS Kosova, zabranjen ulazak. Ta nazovi država ne poštuje pravila sportskih organizacija koje su upravo zalagale da se fudbalska igra može sprovoditi bez obzira na političke okolnosti vezane za određene teritorije. Sa te strane, mislim da je to i veliki šamar fudbalskoj asocijaciji da primi jednu takvu organizaciju koja se oglušila od njenih pravila – rekao je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter