Izvor:
17.10.2019 u 20:12
0

LALATOVIĆ: Čukarički je za nas možda i najteži meč sezone!

Tokom dvonedeljnog "raspusta" u Superligi, fudbaleri Vojvodine radili su u svojoj bazi u Veterniku, a uz to putovali u Italiju, gde su gostovali Breši u prijateljskoj proveri.

Sada je vreme za "restart" domaćeg prvenstva i za jedan od značajnijih mečeva ekipe Nenada Lalatovića u sezoni – protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

"Lale" će zaigrati na stadionu u Beogradu u petak od 18 časova.

Lalatovićev tim ući će u tu utakmicu sa dva "vezana" trijumfa za sobom (Mladost i Spartak), kao što je u formi i Čukarički, koji je trijumfovao u prethodna tri kola (Mladost, Spartak i Javor).

Zbog pozicija dva tima na tabeli, kao i zbog njihove sigurne borbe za plasman u Evropu, trener Voše daje poseban značaj predstojećoj utakmici.

– Očekuje nas možda i najteži meč ove sezone. U tom klubu sam proveo godinu i po dana i mogu slobodno da kažem da je to jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, predvođen čovekom koji uvek ispunjava sve želje igrača i zato su oni tamo prezadovoljni. Međutim, isti takav slučaj je i u Vojvodini, gde Vojislav Gajić nama obezbeđuje sve što nam je potrebno za kvalitetan i nesmetan rad – rekao je Lalatović u četvrtak.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter