Izvor:
09.05.2016 u 17:21
0

KLAUDIO RANIJERI: Možda smo autsajderi, ali smo opasni!

ranieri

Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da je njegov tim autsajder u Ligi šampiona naredne sezone, ali da niko ne bi trebalo da ih potceni.

Lester je prvom titulom u istoriji kluba obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne godine, gde će se prvi put nadmetati sa najjačim timovima Starog kontinenta.

– Mnogo timova će želeti da igra protiv nas, jer smo po prvi put u Evropi. Oni smatraju da smo autsajderi. Mi možda jesmo autsajderi, ali smo opasni. Potcenjeni timovi često znaju da budu veoma opasni – rekao je Ranijeri za Bi-Bi-SI.

Lester je u subotu, u sjajnom ambijentu i na prepunom King Pauer stadionu potvrdio titulu Premijer lige, pošto je sa 3:1 savladao Everton, a nakon meča i svečano im je dodeljena šampionski trofej.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/101 Great Goals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter