Izvor:
23.10.2019 u 05:40
0

LIGA ŠAMPIONA: Težak poraz Zvezde u Londonu, „petarda“ Totenhema!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su večeras poraženi u Londonu od Totenhema sa 5:0 (3:0), u meču 3. kola B grupe Lige šampiona.

Evidentnu razliku dva tima u klasi potvrdili su golovima Hari Kejn u 16. i 72, Hjeon-Min Son u 16. i 44, kao i Erik Lamela u 57. minutu.

Pred više od 50.000 gledalaca, prvak Srbije prošao je slično kao prošle godine u Parizu, kada je od PSŽ-a deklasiran sa 6:1, i ponovo pretrpeo jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji.

Čak ni lider grupe Bajern, koji je savladao Olimpijakos u Pireju 3:2, nije bio toliko dominantan protiv Zvezde kao što je bio Totenhem, do večeras tim sa krizom rezultata.

Golman Milan Borjan konstantno je bio na udaru, imao je nekoliko zapaženih odbrana, ali je morao da se pomiri sa činjenicom da je viceprvak Evrope mnogo bolji rival.

Svaku grešku kažnjavao je engleski tim, a bilo ih je dosta u Zvezdi, počevši od Degenekove kod prvog gola Kejna posle kornera, preko Marinove kod Sonovog, pa sve do Milunovićeve kod 4:0, a onda ponovo Kejn za lošu postavku odbrane.

Nije Zvezda bila bez šanse, pretili su Radživ van La Para, Mateo Garsija i Marko Marin, ali je Totenhem sačuvao mrežu i napravio važan korak ka osmini finala.

Na tabeli vodi Bajern sa devet bodova, Totenhem ima četiri, Crvena zvezda tri, a Olimpijakos jedan.

U narednom kolu Zvezda čeka Totenhem 6. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter