Izvor:
29.10.2019 u 16:47
0

OČEKIVANJA SAVE MILOŠEVIĆA: Partizan očekuje najteža utakmica u ovom delu sezone!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 14. kola Superlige protiv Čukaričkog, rekao je da njegov tim čeka najteža utakmica u ovom delu sezone posle večitog derbija.

– Nemam pojma šta novo da vam kažem. Sve važi kao i za prethodnu utakmicu. Čeka nas trening posle kog ćemo znati konkretne stvari. Jedino novo je protivnik, čeka nas teža utakmica nego protiv Spartaka. U skladu sa tim treba nam maksimalna mobilnost- rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Trener crno-belih istakao je da je zdravstveno stanje u ekipi dobro, da su svi zdravi osim Lazara Markovića.

Čukarički ima niz od 11 utakmica bez poraza, a Milošević je rekao da bi voleo da njegov klub prekine tu seriju.

– Bilo bi fenomenalno. Čukarčki je godinama jedna od najbolja ekipa u Srbiji. Znamo i razloge zbog čega je tako. Klub je finansijski stabilan, dobra ogranizovanost kluba u svim segmentima, domaćinsko vođenje i iz toga proizilaze dobri rezultati i igrači. Svake godine su u vrhu tabele. Čeka nas ponajteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva, ako izuzmemo derbi- rekao je Milošević i dodao da ekipa sa Banovog brda trenutno ima veliko samopouzdanje.

– To je ekipa sa došta pojedinaca koji mogu da reše utakmicu, igrači koji imaju ekstra kvalitet. Mogu da naprave problem bilo kome, pa i nama. Neće biti lako, moraćemo da budemo na nivou svih 90 minuta. Čukarički u svim segmentima igre može da bude opasan- zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 15.30 na Banovom brdu.

Izvor: Tanjug
Foto: Savo Milošević/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter