Izvor:
03.11.2019 u 14:26
0

REZULTAT KOJI MENJA SITUACIJU U BAJERNU: Alegri blizu kormila minhenskog giganta!

Masimilijano Alegri je bez posla od kraja prošle sezone, kada se nakon pet godina, 271 utakmice i pet osvojenih titula u elitnom fudbalskom rangu na Apeninima, rastao sa Juventusom.

Tokom prethodnih meseci, 52-godišnji strateg rođen u Livornu dovođen je u vezu sa nekoliko velikana evropskog fudbala poput Mančester junajteda, Arsenala, Totenhema, Reala, a od danas, prema navodima italijanskih medija, navedenom nizu je dodat još jedan klub.

Naime, kako piše Korijere delo sport, Alegri je prvi kandidat za preuzimanje komande nad – minhenskim Bajernom, koji je juče ponižen u Frankfurtu.

Ajntraht je nad izabranicima Nike Kovača trijumfovao rezultatom 5:1, a sjajnu partiju zabeležio je srpski reprezentativac Filip Kostić, koji je postigao vodeći gol te potom još dva puta ''spakovao'' pogodak saigračima.

Bavarci su u rezultatskoj krizi, koju prate i slabe partije, a Alegri je označen kao neko ko bi mogao da trgne ekipu iz letargije.

Na poslednje četiri bundesligaške utakmice aktuelni šampion je uspeo da trijumfuje samo jednom, a mučio se i u Kupu Nemačke, u duelu sa drugoligašem Bohumom, čiju mrežu je uspeo da zatrese dva puta tek u poslednjih desetak minuta i plasira se u osminu finala takmičenja u kojem brani trofej.

Nakon deset kola, Bajern je tek četvrti, uz četiri boda manje od prvoplasirane Borusije iz Menhnedgladbaha, a u narednoj rundi će ponovo biti na teškom ispitu, s obzirom da dočekuje ''milionere'' iz Dortmunda, koji su drugoplasirani, uz bod više od Bajerna.

Ekipa Bajerna će u sredu dočekati Olimpijakos u okviru Lige šampiona, a taj meč će izazvati dosta pažnje i među navijačima Crvene zvezde. Nakon toga, u petom kolu takmičenja po grupama, gigant iz Bavarske doputovaće u Beograd na megdan crveno-belima. Da li sa Kovačem ili Alegrijem na čelu, ostaje da se vidi.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter