Izvor:
04.11.2019 u 19:36
0

FIFA PRETI KARDIFU: Potencijalna suspenzija zbog transfera Sale!

FIFA je upozorila Kardif da se suočava sa zabranom transfera ako ne uplati šest miliona evra Nantu kao prvu ratu za transfer pokojnog Emilijana Sale.

Fifa je navela da Kardif ima rok od 45 dana da uplati novac Nantu ili će kazniti velški klub trogodišnjom zabranom dovođenja novih fudbalera.

Kardif je već ranije najavio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) zbog odluke FIFA da mora da plati šest miliona evra Nantu.

Emilijano Sala poginuo je 21. januara, kada je avion koji ga je prevozio pao u kanal Lamanš, pre nego što je Argentinac nastupio za fudbalski klub iz Velsa.

Tada je putovao u Kardif da završi transfer iz francuski u velški klub, koji je dogovoren dva dana ranije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter