Izvor:
05.11.2016 u 17:03
0

Ubojit na terenu, ali i na jeziku: Ako za njega daju tolike pare, koliko vredimo mi?

Proslavljeni fudbalski reprezentativac Italije, a sada trener Filipo Inzagi izjavio je da je njegov bivši klub Juventus preplatio Gonzala Iguaina kada ga je doveo za 90 miliona evra iz Napolija.

Iguain je letos "zatresao" Apenine kada je odlučio da iz Napulja pređe u rivalski Juventus i postane najplaćeniji fudbaler, ali i ostvari najveći transfer ikada u Seriji A.

Ako Iguain košta 90 miliona, koliko bi onda cena bila Vijeriju i meni? Italija ima dosta dobrih napadača, Beloti je spreman za vrhunski klub, dok bih Berardiju savetovao da ne ide u Juventus rekao je trener Venecije

Inzagi i Vijeri su svojevremeno bili odličan tandem u napadu Azura, ali tada novac nije bio toliko prisutan kao danas.

To najbolje pokazuje činjenica da je Inter za Vijerija platio Laciju 43 miliona evra 1999, a dve godine kasnije Inzagi je prešao iz Juventusa u Milan za 10 miliona manje.

Espreso.rs
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter