Izvor:
05.11.2019 u 10:33
0

PREDSEDNIK BAJERNA NAJAVIO PROMENE: Bavarci napadaju Zvezdu sa novim trenerom!

Predsednik Bajerna Uli Henes najavio je da će za najviše tri nedelje biti poznat novi trener i naslednik smenjenog Nika Kovača.

To znači da će Bavarci na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona doći u Beograd sa novim trenerom, odnosno da će pronaći rešenje do 26. novembra.

– Sve je rečeno o toj temi. U nedelju je sve bilo detaljno. Ne mogu ništa da kažem da će se desiti nešto sledeće nedelje. Najvažnije u ovom trenutku je da imamo tri nedelje i da ćemo u tom roku razmotriti sve. Mislim da ćemo do tada napraviti potez – rekao je Henes nemačkim medijima.

Kovač je smenjen zbog slabih rezultata na startu sezone i poslednjeg debakla od Ajntrahta u Frankfurtu (5:1).

– Uvek smo imali dobar odnos sa Kovačem. Razlaz je došao sporazumno. Ne postoji prljavi veš… Pričali smo, sve je u redu i dobio sam osećaj da je sada skinuo veliki pritisak – poručio je prvi čovek Bajerna.

Kao zamena za Kovača spekuliše se sa brojnim imenima poput Ralfa Ragnika, Arsena Vengera, Masimilijana Alegrija, Žozea Murinja, a možda najveće šanse daju se Ajaksovom treneru Eriku ten Hagu.

Do imenovanja trenera ekipu će da vodi pomoćnik Hans Flik, već od sutra protiv Olimpijakosa u Minhenu u meču Lige šampiona.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ adib adib/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter