Izvor:
05.11.2019 u 18:02
0

HARI KEJN SVESTAN ATMOSFERE NA STADIONU „RAJKO MITIĆ“: Znam kako izgleda igrati u Beogradu!

Kapiten fudbalera Totenhema Hari Kejn izjavio je večeras da se spreman za duel protiv Crvene zvezde posle oporavka od virusa i da je svestan teškog meča i atmosfere u Beogradu.

Kejn je propustio u nedelju gostovanje Evertonu u Premijer ligi, ali će biti u sastavu za duel sa Zvezdom u 4. kolu B grupe Lige šampiona.

– Osećam se bolje nego prethodnih dana. Uhvatio me je virus, sada sam dobro. Juče sam trenirao, večeras ću takođe i videćemo kako će izgledati sve – rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kejn se prisetio prethodnog gostovanja u Beogradu, kada je protiv Partizana u Ligi Evrope završen meč bez golova.

– Sećam se i da sam udario nogom stativu (iz besa). Nije bila moja najbolja utakmica. Sećam se da je bilo teško sa nerešenim ishodom. Verujem da ću odigrati bolje nego tada – rekao je on.

Engleski golgeter svestan je vruće atmosfere sa tribina "Marakane".

– Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani – zaključio je Kejn, dodavši da se nada da neće biti rasističkih ispada kao u Sofiji.

Utakmica između Crvene zvezde i Totenhema igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter