Izvor:
06.11.2019 u 19:03
0

VEZISTA JUNAJTEDA FRED O PARTIZANU: Braniće se i čekaće šansu iz kontranapada!

Fudbaler Mančester Junajteda Fred rekao je da veoma ceni Partizan, ali da je pobeda na Old Trafordu imperativ kako bi obezbedili plasman dalje u Ligi Evrope.

Junajted trenutno drži čelnu poziciju L grupe sa sedam bodova, Partizan ima četiri, jedan manje od AZ-a, dok je Astana bez ijednog.

– Važno je da dođemo do pobede, bilo bi dobro baš protiv Partizana. Rival ima kvalitetan tim, veoma dobro igraju, ali i mi smo bili dobri u Beogradu. Pobedili smo 1:0 i prikazali se u dobrom svetlu – rekao je Fred za klupsku televiziju.

Brazilski fudbaler smatra da će se Partizan sada opredeliti za defanzivnu postavku.

– Želimo pobedu, naše želje nisu drugačije. Idemo po tri boda protiv tima koji će se braniti i ići na kontre. Brzi su, moramo da obratimo pažnju i preduzmemo sve neophodne mere.

Menadžer "Crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer za meč sa crno-belima neće moći da računa na povređe Nemanju Matića, Pola Pogbu, Erika Baija, Luka Šoa, Dijega Dalota i Timotija Fonsu-Mensaha.

Utakmica Mančester Junajted – Partizan zakazana je za četvrtak sa početkom u 21 sat.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter