Izvor:
12.11.2019 u 20:25
0

SELEKTOR ENGLESKE O SUKOBU STERLINGA I GOMEZA: Sve porodice imaju nesuglasice!

Selektor reprezentacije Engleske Geret Sautgejt uporedio je svoj tim sa porodicom, nakon sukoba Rahima Sterlinga sa Džoom Gomezom.

– Volim sve svoje igrače. Mi smo poput porodice, a sve porodice imaju nesuglasice. Najvažnije za svaku porodicu je da prođe kroz te nesuglasice. Ne očekujem da se kao trener nikad neću baviti stvarima koje su neočekivane i teške – rekao je Sautgejt.

Fudbaler Mančester sitija Sterling i igrač Liverpula Gomez sukobili su se u nedelju tokom utakmice u Premijer ligi.

FA je ranije saopštio da Sterling neće biti u konkurenciji za tim u četvrtak protiv Crne Gore na Vembliju u Londonu.

Sterling je u izjavi na društvenim mrežama priznao da su ga savladale emocije i da je sada sve u redu izmedju nega i Gomeza, posle "situacije koja je trajala pet, 10 sekundi".

Rahim je sinoć objasnio da su ga emocije savladale. Pošteno bi bilo reći da Džoa nisu – rekao je selektor Engleske.

Engleska će odigrati 1.000 utakmicu u seniorskoj konkurenciji, a pobeda na Vembliju bi joj omogućila plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, kolo pre kraja kvalifikacija.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter