Izvor:
07.11.2016 u 03:28
0

Strahovite scene sa fudbalskog terena: Robin Van Persi umalo izgubio oko (foto i video)

Prvi snimci koji su stigli iz Turske delovali su jezivo, mada je prognoza dobra, iako će biti potreban hiruški zahvat. Robin van Persi je utakmicu sa Ahisarom u Manisi završio u 40. minutu i to obliven krvlju, pošto je doživeo povredu očnog kapkanakon duela sa dvojicom protivničkih igrača.

Prvi snimci koji su stigli iz Turske delovali su jezivo, mada je prognoza dobra, iako će biti potrebna operacija. Problem je bilo i to što je hitnoj pomoći u Manisi bilo potrebno 15 minuta da stigne na mesto događaja, pa je Holanđanin bio prinuđen da čeka na nosilima ispred samog stadiona.

Van Persi je postigao prvi gol u pobedi svog tima na ovom meču, ali nije ni slutio da ostatak meča provesti u bolnici.

Mozzart sport
Foto: Fb Taraftai12

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter