Izvor:
07.11.2016 u 19:03
0

Baš je poznat: Redar nije prepoznao hrvatskog reprezentativca i zabranio mu ulazak u svlačionicu!

Prelaskom iz zagrebačkog Dinama u Barselonu mladi Alen Halilović je nagovestio da bi mogao da ima veliku karijeru. Međutim, put ga je iz Katalonije najpre odveo do Hihona gde je bio na pozajmici, a potom u Hamburg kom je prodat.

Međutim, zbog čestih povreda Halilović je do sada odigrao samo 164 minuta za HSV pa ne čudi što ga još uvek ne prepoznaju na stadionu ovog kluba. Naime, posle utakmice Hamburgera i Borusije iz Dortmunda, koju je gledao sa tribina, Halilović je poželeo da se spusti do svlačionica kako bi se pozdravio sa bivšim saigračem Markom Bartrom, ali usledio je šok.

Redar mu nije verovao da je igrač HSV-a i nije mu dozvolio da prođe uz konstataciju da poznaje sve fudbalere tima i da nema pojma ko je on. Ipak, nesporazum je izglađen pošto su iz PR službe kluba potvrdili da Halilović ne laže.

Vestionline
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter