Izvor:
26.11.2019 u 14:01
0

NATHO: AZ Alkmar trenutno bolji od Mančester Junajteda!

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je danas da crno-bele očekuje težak duel protiv AZ Alkmara, ali da svi u ekipi veruju da mogu do pobede koja ostavlja šansu za plasman u nokaut fazu.

– Očekuje nas izuzetno važna utakmica sa timom za koji čak mogu da kažem da je u ovom trenutku bolji od Mančester Junajteda. Ono što nam ne ide na ruku je činjenica da smo svesni da moramo da pobedimo jednu takvu ekipu da bismo imali šanse da se plasiramo u drugi deo takmicenja, tzv prolece u Evropi. Ipak, verujemo i nadamo se – rekao je Bibars za klupski sajt.

Vezni igrač crno-belih istakao je da ekipa u Hagu mora da pokaže sve kvalitete koje poseduje kao tim i uz to mora biti na najvišem nivou do sada jer je apsolutno jasno kakve pojedince i ekipu ima AZ Alkmar.

"U utakmici moramo pođednako da obratimo pažnju i na ofanzivne igrace, ali i na našu odbranu. Oba segmenta su pođednako važna i bez njih nema kompletne utakmice. U fudbalu je nekada odbrana najvažnija i mi moramo da zaustavimo njihove napadace. U svemu tome moramo i da damo gol i pobedimo."

Partizan je u prvom susretu odigrao nesreseeno 2:2 sa AZ Alkmarom u Beogradu.

"Za nas je situacija jasna i teška da bismo obezbedili proleće u Evropi, a to je da moramo da pobedimo obe utakmice koje dolaze. Sada o propuštenim šansama u Beogradu i rezultatu od 2:2, igracem manjem i isto takvom utakmicom sa Junajtedom koju smo mogli da pobedimo ne vredi da govorimo jer ništa ne možemo da promenimo. Kao što sam više puta rekao biće izuzetni teško, ali se borimo do kraja", zaključio je Natko.

Meč između AZ Alkmara i Partizana igra se u četvrtak od 18.55 sati u Hagu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter