Izvor:
27.11.2019 u 08:41
0

SJAJNI BEK OSTAO U MINHENU: Alaba nije doputovao u Beograd jer čeka prinovu!

Šampion Nemačke želi da "završi posao" u petom kolu Lige šampiona.

Novi trener šampiona Nemačke, sve češće prozivan i "Her Flik", saopštio je spisak od 17 fudbalera koje će povesti na gostovanje Crvenoj zvezdi u okviru 5. kola Lige šampiona – u kom žele da potvrde prolazak u narednu fazu takmičenja.

Bajern, koji je u prvom meču u Minhenu pobedio Zvezdu bez većih problema (3:0), već duže vreme ne računa na štopere Ernandeza i Zilea i mahom su svi ostali na raspolaganju.

Odnosno, od standardnih igrača, na putovanje nije krenuo samo David Alaba i to zbog toga što očekuje prinovu u porodici. Bajern je saopštio da je Austrijanac ostao u Minhenu kako bi prisustvovao rođenju deteta.

Bajern će biti i bez Mikael Kuizansa, pojačanja iz Borusije Menhengladbah, koji ima manju povredu, ali ove sezone se nije ni naigrao u novom klubu.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter