Izvor:
26.11.2019 u 22:23
0

NEVEROVATNA SLIKA: Koreografija navijača Crvene zvezde na meču sa Bajernom!

Navijači Crvene zvezde uputili su jaku poruku igračima tima koji je na teren protiv velikog Bajern Minhena izveo trener crveno-belih Vladan Milojević.

Delije su na severnoj tribini napravile koreografiju sa likom Marka Ivkovića "Jagode", momka koji je pre pet godina nožem izboden i ubijen u Istanbulu pred utakmicu Evrolige sa Galatasarajem.

Oni su ispod njegovog lika istakli i poruku igračima – Hrabrost, to je vaša dužnost – kako bi motivisali fudbalere da "pokažu zube" bavarskom klubu.

Bajern je prvi meč u Ligi šampiona ove sezone dobio sa 3:0, ali se Zvezda tokom većeg dela meča držala dobro, sve do poslednjih desetak minuta kada je kapitulirala još dvaput.

Sada se, osim za čast, bori i za proleće u Evropi, ukoliko ostane na trećem mestu grupe B, pa i koreografija i transparent zaista pogađaju u metu pred rasplet situacije u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter