Izvor:
27.11.2019 u 22:32
0

BARSELONINO VEČE: Sjajna partija Mesija u pobedi protiv Dortmunda!

LIGA ŠAMPIONA: Valensija remizirala sa Čelsijem!

Borusija iz Dortmunda igubila je na gostovanju od Barselone – 3:1. Fantastičnu utakmicu odigrao je Lionel Mesi, kojem je ovo bila 700. utakmica za katalonski klub.

Argentinac je učestvovao kod sva tri gola – dve asistencije i pogodak. Uz njega golove su još postizali Suares i Grizman.

Utakmica nije dobro počela za Barselonu pošto je Usman Dembele u 25. minutu morao da izađe zbog povrede. Međutim, samo četiri minuta kasnije ekipa Ernestea Valverdea dolazi do vođstva.

Mesi je sjajno pronašao Suaresa, a Urugvajac se dobro snašao i savladao Burkija. Samo četiri minuta kasnije Suares se odužio Mesiju. Argentinac je iskoristio dobro dodavanje i šutem u dalji ugao udvostručio prednost.

Pitanje pobednika rešio je Antoan Grizman u 67. minutu, dok je konačan rezultat posavio Džejdon Sančo u 77.

Fudbaleri Slavije iz Praga poraženi su pred domaćom publikom od Intera 3:1 u petom kolu Lige šampiona.

Ekipa iz Češke odigrala je dobru utakmicu protiv milanskog tima, međutim u završnici duela je popustila i Inter je došao do trijumfa.

Golove za pobednički tim postigli su Lautaro Martines u 19. i 88. minutu, kao i Lukaku u 81, dok je jedini strelac za Slaviju bio Souček iz jednaeasterca u 37.

Inter je pobedom u Pragu uhvatio "poslednji voz" za plasman u šesnaestinu finala, pošto kolo do kraja imaju isti broj bodova kao i Borusija iz Dortmunda.

Meč Intera i Slavije obilovao je uzbuđenjima, pogotovo u prvom poluvremenu kada smo u kratkom vremenskom periodu videli nešto što se nekad desi za celu utakmicu.

Olajnka je imao veliku priliku da donese Slaviji izjednačenje, međutim nije uspeo i usledila je kontra. Inter je uspeo da udvostruči prednost, ali je kontaktiran VAR i pogodak je poništen.

Utakmica je nastavljena, a samo nekoliko sekundi kasnije arbitar pokazuje na belu tačku i dodeljuje Slaviji penal. Oni koriste tu šansu i na poluvreme se odlazi sa 1:1.

U nastavku smo gledali veliku borbu, oba tima su imali šanse, a Inter koristi svoje i dolazi do pobede. Lukaku je u 81. iskoristio grešku odbrane, a Martines je u 88. postavio konačan rezultat.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter