Izvor:
01.12.2019 u 21:40
0

MOGUĆI POVRATAK: Robert Prosinečki mogući naslednik Vladana Milojevića!

Robert Prosinečki je pre nekoliko dana smenjen s mesta selektora Bosne i Hercegovine. Međutim, legenda hrvatskog fudbala mogla bi uskoro dobiti i novi posao.

Iz Azerbajdžana su stigle vesti kako tamošnji fudbalski želi vratiti Prosinečkog, koji je vodio njihovu reprezentaciju od 2014. do 2017. godine.

No pored Azerbajdžana, tu je i mogući povratak i u Crvenu zvezdu. Prema pisanju srpskih medija, trener Vladan Milojević mogao bi napustiti srpskog prvaka jer već dobija bogate ponude iz Grčke i Kine, a jedan od njegovih naslednika mogao bi biti i Prosinečki.

On je vodio Zvezdu od 2010. do 2012. godine, a u sezoni 2011/12. osvojio je kup.

– Vidio sam da me zove dosta ljudi iz Srbije pa sam pretpostavio da se nešto priča o meni. Ipak, to su za sada samo glasine i ništa više. Nemam još planove za budućnost, a uz Zvezdu ću biti kao navijač – rekao je Prosinečki za Informer.

"Od kada je Milojević došao, čovek je konstantno vodio ekipu u Evropi. Međutim, sudbina nas trenera je takva. Kad je dobro, svima valjamo, a kad krene po zlu, prvi smo na udaru. Radim taj posao pa znam i sam. Navijači bi trebalo da budu zahvalni Milojeviću što su uopštee imali priliku na Marakani gledati velike klubove. Mnogo je Zvezda napredovala, to je evidentno", zaključio je.

Index
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter