Izvor:
02.12.2019 u 11:49
0

RASIZAM TERA FRANCUZA IZ ITALIJE Baloteli odlazi iz Breše zbog čestih napada sa tribina

Fudbaler Breše Mario Baloteli u januaru ima opciju da napusti italijanski klub bez obeštećenja, potvrdio je predsednik Masimo Ćelino.

Ćelino je poručio da ga ne bi iznenedilo da Baloteti ode iz Breše zbog rasističkih ispada sa tribina, kojima je sve češće izložen.

– Mario je tužan jer ne može da se fokusira samo na fudbal. Za njega je igranje u Seriji A velika žrtva, mislio je da je mnogo jednostavnije. U januaru je slobodan da ode, može da bira. Ne bi voleo da učini to, obojica bismo izgubili opkladu – rekao je Ćelino za "La lene".

Baloteli je od letos, kada je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom iz rodnog grada, odigrao devet utakmica i dao dva gola u Seriji A.

Ranije je bio član Marselja, Nice, Liverpula, Milana, Mančester Sitija i Intera.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter