Izvor:
03.12.2019 u 12:13
0

POKETINO OTVOREN ZA PONUDE IZ EVROPE: Ima mnogo klubova i atraktivnih projekata koje bih mogao da razmotim!

Bivši menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poketino izjavio je da otvoren da sasluša ponude iz Evrope, jer ima plan da nastavi sa radom na Starom konitinetu.

Argentinski trener prošlog meseca otpušten je iz londonskog Totenhema posle pet i po godina, a na tom mestu zamenio ga je Žoze Murinjo.

Ima mnogo klubova i atraktivnih projekata koje bih mogao da razmotim. Moja namera je da se vratim u Evropu i da tu budem menadžer. Sad je potrebno da budem miran nekoliko dana i da vidim šta se dešava – rekao je Poketino.

Poketino je prošle sezone "pevce" odveo u finale Lige šampiona, gde su poraženi od Liverpula, a tokom njegovog menadžerskog štaza londonski klub je četiri sezone za redom završio među četiri najbolja tima u Premijer ligi.

Nakon odlasak iz Londona, Argentinac je povezivan sa Bajernom i Arsenalom, koji su ostali bez prvog trenera.

Najvažnije mi je da ohladim glavu posle pet i po neverovatnih sezona sa Totenhemom. Cilj mi je da pronađem način da obnovim i povratim samomotivaciju. Nisam imao mnogo vremena da sagledam šta se deslio. Moja prva i najbolja odluka je bila da se vratim u Argentinu, da dođem kući i da vidim porodicu i prijatelje. Ali očekujem da ću se vratitii u Evropu kako bi doneo odluke o svojoj budućnosti. Otvoren sam da sašlusam sve ponude koje budu iznete pred mene – zaključio je Poketino.

Izvor: Tanjug
Foto: dailymail.co.uk/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter