Izvor:
03.12.2019 u 17:52
0

RONALDOVA KLEOPARTA U KADI Georgina čekala nagradu u kupki (FOTO)

U ponedeljak uveče, dok je Lionel Mesi u Parizu primao Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera sveta u izboru "Frans fudbala", Kristijano Ronaldo je u kolima čekao da vidi da li će u Milanu on biti proglašen za najboljeg igrača serije A u prethodnoj sezoni. A njegova izabranica, Georgina, imala je "preča posla".

Iako je u sezoni za nama postigao 21 gol, slavni Portugalac nije bio najbolji strelac lige jer je ta titula pripala Fabiju Kvaljareli, pa Ronaldo i nije baš bio siguran da li će postati laureat. Zato je do poslednjeg časa čekao u kolima ispred dvorane u kojoj se održavala svečanost, da bi, tek kada je postalo jasno da je pobednik on – istrčao u pratnji telohranitelja i na kratko se pojavio na ceremoniji.

Za to vreme, njegova lepša polovina – fotografisala se u kadi. I to objavila na Instagramu.

"Kada neko zamišlja da je Kleopatra", poručila je Georgina "pravo iz kade", u kojoj je bila u haljini i to sa sve krunom.

Ipak, nedugo zatim, svom dragom je čestitala na trofeju, iako su, verovatno, oboje priželjkivali da će dobitnik biti u Parizu, ne (samo) u Milanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter