Izvor:
06.12.2019 u 14:22
0

CRVENO – BELI IDU U SUBOTICU Žestok ritam sa Spartakom, pa OLIMPIJAKOS

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je ritam utakmica veoma žestok, ali da se nada pobedi protiv Spartaka iz Subotice u 20. kolu Superlige.

– Imamo gust raspored. Posle teške utakmice u Lučanima, dočekujemo Spartak. Radi se o timu koji dobro igra, ima sjajne rezultate, a primetno je da su u poslednje vreme podigli formu. Imaju poznatu filozofiju i spoj iskusnih i mladih fudbalera. Biće interesantna utakmica. Spartak igra otvoreno, uvek su bili nezgodan rival i moramo da budemo koncentrisani i pripremljeni da tokom čitavog meča budemo na visini zadatka. Juče je bio trening oporavka, nemamo mnogo vremena i danas ću videti na koga mogu da računam – rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezda je u seriji od tri uzastopne prvenstvene pobede, a Milojević ističe da svaki trijumf uliva dodatno samopouzdanje.

– Prvi put mogu da kažem da smo na dve utakmice zaredom izašli u istom timu. Samopouzdanje kod igrača se zasniva na konstantnosti i kontinuitetu. Pričao sam dosta puta o takmičarskoj formi i kako se ona postiže. Nažalost, iako nisam pobornik toga, primoran sam da rotiram veliki broj fudbalera.

Posle Spartaka Zvezdu očekuje gostovanje Olimpijakosu u Pireju u borbi za "evropsko proleće".

– Jasno je da je Liga šampiona zahtevnija, kao i da je ekipama iz najkvalitetnijih liga lakše, jer praktično imaju isti nivo utakmica u prvenstvu i u Evropi. Čak imate slučaj da su utakmice u Premijer ligi kvalitetnije od onih u Ligi Evrope. Ne žalimo se, jer smo zaista želeli da igramo najelitnije evropsko takmičenje, a kada ostvarite cilj, onda morate da se nosite s tim. Slažem se da možemo bolje – poručio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka igra se sutra od 15.30 sati na stadionu "Rajko Mitić".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter