Izvor:
06.12.2019 u 15:58
0

LEGENDE ZVEZDE POZIVAJU NAVIJAČE Sad je vreme da date podršku za evropsko proleće

Legendarni fudbaleri Crvene zvezde Dušan Savić i Vladimir Petrović Pižon pozvali su naijače crveno-belih da podrže ekipu protiv Spartaka i daju dodatnu energiju pred duel protiv Olimpijakosa u Atini i borbu za "evropsko proleće".

– Ova generacija je zaslužila jaku podršku navijača i pune tribine, jer ispisuju još jednu veliku stranicu klupske istorije. Zbog svega što su ostvarili u toku sezone, pozivam navijače da popune tribine, daju timu dodatni vetar u leđa protiv Spartaka jer će uz njih ekipi biti lakše da nastavi pobednosni niz, da sezonu završi sa ubedljivom prednošću i napravi veliki iskorak ka trećoj uzastopnoj tituli. U isto vreme, ekipi će dati i podstrek za bitku koju će imati u Atini za ostanak u nokaut fazi Lige Evrope – izjavio je Savić.

Navijači crveno-belih imaju i dodatni razlog da sutra dobro ispune tribine stadiona "Rajko Mitić“.

– Utakmica se igra i između dva značajna datuma u istoriji Crvene zvezde. Na današnji dan 1978. godine moja generacija je odigrala 1:1 u Londonu protiv Arsenala, a u nedelju osmog decembra Zvezda je osvojila u Tokiju Interkontinentalni kup 1991. Zato, dragi zvezdaši, dođite sutra na Marakanu, važno je u svakoj situaciji biti uz Zvezdu – rekao je strelac gola koji je utišao „Hajberi“.

CRVENO – BELI IDU U SUBOTICU Žestok ritam sa Spartakom, pa OLIMPIJAKOS

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon takođe je pozvao zvezdaše da dodatno podrže klub u finišu sezone.

– Ako bismo imali pun stadion, onda bismo imali i para da kupimo dobre igrače. Zvezdu ko ne voli kad-gubi, on onda nije zvezdaš. Nije nam lako, pre tri godine je dug bio 50 miliona i želeli smo samo da vratimo dugove. Samo to. A, u međuvremenu smo bili dva puta na vrhu sveta, sa elitom, već dve godine smo u Ligi šampiona. Zato pozivam sve zvezdaše da dođu na utakmicu sa Spartakom i podrže tim jer igrači to zaslužuju – istakao je Petrović.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter