Izvor:
16.12.2019 u 13:41
0

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA Kuglice donele nevereovatne obračune

U sedištu UEFA u Nionu obavljen je žreb za osminu finala Lige šampiona, pred izvlačenje parova za šesnaestinu finala Ligu Evrope (13 sati), kao i za nokaut fazu elitnog nadmetanja za igrače do 19 godina starosti, u kome će omladinci Crvene zvezde saznati svog rivala od 14 časova.

EVO S KIM IGRAJU PARTIZANOVI DŽELATI Pogledajte derbije u nokaut fazi Lige Evrope

Ka trofeju Lige šampiona timovi će najpre imati sledeće rivale:

Borusija Dormund – Pari Sen Žermen

Real Madrid – Mančester siti

Atletiko Madrid – Liverpul

Atalanta – Valensija

Čelsi – Bajern

Lion – Juventus

Totenhem – Lajpcig

Napoli – Barselona

Derbi ove runde nadmetanja svakako će biti dvomeč između Real Madrida, za koji nastupa Luka Jović, i prvaka Premijer lige, Mančester sitija, ali "prštaće" i u duelima Napolija i Barselone, Čelsija i Bajerna, ali i "milionera" iz Dortmunda i "milijardera" iz PSŽ-a predvođenih tandemom Nejmar – Mbape.

Branilac titule Liverpul "vraća" se na madridski "Vanda Metropolitano" gde je ovog maja dobio Totenhem u finalu prethodnog izdanja Lige šampiona. Atletikov desni bek Kijeran Tripije, ponovo će na istom mestu igrati protiv Crvenih, jer je u majskom finalu bio član londonskih "pevaca".

Interesantno je da su od pet klubova koji su sada učesnici nokaut faze, a prošle sezone to nisi bili (Lajpcig, Valensija, Atalanta, Čelsi i Napoli, koji su "zamenili" Porto, Šalke, Ajaks, Romu i Mančester junajted) dva međusobno uparena, pa će pobednik dvomeča Atalanta – Valensija otići još korak dalje.

Prvi mečevi šesnaestine finala na programu će biti 18/19. i 25/26. februara, a revanši 10/11. i 17./18. marta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter